Inhoud
*Informatie
*Thema’s
*Abonnement afsluiten
*Kosteloos/Donatie

Informatie
RK Kids.nl stelt maandelijks een kinderpagina voor de daaropvolgende kalendermaand ter beschikking.

De kinderpagina bestaat altijd uit een Bijbeltekst, een stukje uitleg, een afbeelding, een link naar verwerkingsmateriaal en meer.

Thema’s
RK Kids kiest voor ieder schooljaar per maand een thema. Deze thema’s worden vooraf bekend gemaakt zodat u bijvoorbeeld in uw parochie hierop de catechese/kinderwoorddienst kunt afstemmen en zo maximaal gebruik kunt maken van het beschikbare materiaal. Voor abonnees blijven ook de kinderpagina’s van voorgaande jaren beschikbaar, zodat zij zelf de keuze kunnen maken welk materiaal ingezet wordt.

Abonnement afsluiten
U kunt kosteloos gebruikmaken van de RK Kids Kinderpagina.
RK Kids.nl stelt maandelijks uiterlijk op de 10e van de maand een kinderpagina voor de daaropvolgende kalendermaand ter beschikking (over het algemeen zijn pagina’s eerder beschikbaar).
Indien u interesse hebt deze kinderpagina te gebruiken in uw parochie, vul dan het contactformulier in. U ontvangt vervolgens van ons inloggegevens voor het deel van de site waarop maandelijks de pagina’s worden gepubliceerd en kan daar telkens de pagina in het door u gewenste formaat downloaden.


Reactie van abonnees op de kinderpagina stellen we zeer op prijs en nemen we mee in de evaluatie die 2x per jaar gepland staat.

Kosteloos
Alle RK Kids materiaal, inclusief de kinderpagina’s worden u door Stichting Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding kosteloos ter beschikking gesteld.

RK Kids.nl is afhankelijk van donaties en kan alleen met uw steun blijven voortbestaan!
U kunt RK Kids.nl steunen door een donatie over te maken op
NL04 INGB 0003 8898 42 o.v.v. RK Kids.nl